FiraGran 2019

Com ja sabeu, FiraGran  ofereix un gran ventall d’activitats, conferències, debats i informació adreçada a la gent gran de Catalunya. No és el primer anys que DMD-CAT te presència en aquest esdeveniment, però si és el primer any que ha estat guardonada en l'àmbit cívic i social per a la lluita a favor d'una mort digna. Gràcies al voluntariat de Dret a Morir Dignament, l'estant ha estat actiu durant tota la fira, informant i dialogant amb tot aquell que va voler fer una visita. Aquest any DMD-CAT ho ha tingut clar, compartir és el millor camí per seguir avançant, per aquest motiu ha creat un fotocol per l'ocasió i estem molt contents perquè ha tingut una gran acollida entre els assistents a la fira. Gràcies a tots per compartir el camí amb nosaltres i us esperem l'any que ve!

XIX premi "Fundació Firagran"

 

DMD-CAT ha estat guardonada aquest any 2019 en l'àmbit cívic i social per la lluita a favor d'una mort digna. El passat dijous 13, va tenir lloc el lliurament del XIX premi "Fundació Firagran".

Fotocol

Gràcies a tots per la vostra presència i complicitat!

Entrevista a Teresa Muñoz: “Morir dignament és fer-ho sense patiment i respectant els propis valors i decisions”

Voluntària de l’Associacio pel Dret a Morir Dignament

 

Teresa Muñoz és infermera de professió i voluntària de l’Associacio pel Dret a Morir Dignament, entitat que des de 1984 treballa per defensar la llibertat de la persona per tal decidir el seu moment i la manera d’acabar la seva vida, especialment quan pateix un deteriorament irreverible i un patiment insuportable.

 

Des d’aquesta associació impulsen diversos projectes, entre els quals l’adhesió i promoció de la xarxa de ciutats europees pel dret a morir dignament, que té com una de les principals fites donar a conèixer el document de voluntats anticipades entre la població, especialment les persones grans.

 

Llegir mes...